✓ top 25 ITF junioren toernooi van de wereld

✓ grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland

Algemene informatie

Het TC Bakkum Dutch Junior Open (voorheen bekend als het Van Keeken toernooi of het Biesterbos Open) is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld.

Het TC Bakkum Dutch Junior Open, de 63ste editie alweer, zal worden gehouden van zondag 30 juni t/m 7 juli. De kwalificaties zullen op 30 juni en 1 juli worden gespeeld. Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar het toernooi op de tennisbanen van TC Bakkum te Castricum plaatsvinden.
Afgelopen jaar werd het veeltallige publiek in het finaleweekend verwend met tennis van hoog niveau. Winnaar van de afgelopen editie was bij de jongens Carlos Alcaraz Garfia (Spanje) en bij de meisjes Kamilla Bartone (Letland).

Het toernooi is er een met een rijke historie, maar de traditionele sfeer heerst nog immer. Nog steeds zorgt het toernooi elk jaar weer voor veel gezelligheid op tennispark de Vinkenbaan. Volgt u vooral de nieuwsberichten die op deze site te vinden zijn, zodat u van al het nieuws rond het toernooi op de hoogte blijft.

Wij hopen u tijdens het toernooi te mogen begroeten op de banen van TC Bakkum.