Algemene informatie

Het TC Bakkum Dutch Junior Open (voorheen bekend als het Van Keeken toernooi of het Biesterbos Open) is sinds de eerste editie uitgegroeid tot het grootste internationale jeugd tenniskampioenschap van Nederland en behoort tot de top 25 van de jeugd tennistoernooien in de gehele wereld.

Het TC Bakkum Dutch Junior Open, de 64ste editie alweer, zal worden gehouden van zondag 2 juli t/m 9 juli. De kwalificaties zullen op 2 en 3 juli worden gespeeld. Evenals voorgaande jaren zal ook dit jaar het toernooi op de tennisbanen van TC Bakkum te Castricum plaatsvinden.
Afgelopen jaar werd het veeltallige publiek in het finaleweekend verwend met tennis van hoog niveau. Winnaar van de afgelopen editie was bij de jongens Antoine Ghibaudo (Frankrijk) en bij de meisjes Federica Urgesi (Italië).

Het toernooi is er een met een rijke historie, maar de traditionele sfeer heerst nog immer. Nog steeds zorgt het toernooi elk jaar weer voor veel gezelligheid op tennispark de Vinkenbaan. Volgt u vooral de nieuwsberichten die op deze site te vinden zijn, zodat u van al het nieuws rond het toernooi op de hoogte blijft.

Wij hopen u tijdens het toernooi te mogen begroeten op de banen van TC Bakkum.

Huidige Organisatie:
Toernooi Directeur: Ronald van der Horst Penningmeester: Ruud Lokenberg Algemene Zaken: Hans Gielink, Ruud Lokenberg, Joke Kranendonk, Jan Tunteler, Tijmen van der Horst en Janique Ziedses des Plantes Wedstrijdleiding: Laura Brouwer en Yvo van der Horst Huisvesting: Ges Oosterlaar, Esmee van der Horst, Claudia Veerkamp en Femke Visser Sponsoring: Ronald van der Horst, Hans Boske en Ruud Lokenberg Pers: Jan van der Beek, Bram Kranendonk, Yuna Zweet, Sophie Groen, Marnix Blom.

Hotel reserveringen
Ges Oosterlaar & Claudia Veerkamp


Mail: housingDJO@gmail.com


Tel.: +31 251 653 363

Graag ons reserveringsformulier gebruiken!


Vervoer

Tussen het hotel en de club, beginnend op zaterdag 1 juli, 08:00, zullen er busjes rijden. Opgehaald worden van het vliegveld is niet mogelijk. Opgehaald worden van het treinstation in Castricum is wel mogelijk, alleen wanneer de aankomsttijd tijdig wordt geïnformeerd.